Om os

Kvalitetsbevidst brolæggerfirma med fokus på tilfredse kunder

Erfarne og fleksible til private projekter

TT Fliser og Anlæg er et kvalitets bevidst brolægger firma med opstart i 2007, men med en erfaring på mere end 25 år i faget, vi er 4 mand i firmaet pt. Vi har de nødvendige maskiner der skal til for at udføre de forskellige private projekter da maskinerne er små og kommer nemt ind af selv den mindste havelåge.

De private opgaver er også vores hoved arbejde, da man her kan få udfordringerne i top, specielt når man starter helt fra bunden med tegningen og til det færdig resultat. Håber i vil tage en runde på vores side, og skriv/ring endelig hvis der er spørgsmål i ønsker at få svar på.

Vores motto er at have tilfredse kunder der hermed henviser til andre. En holdning vi fra start har brugt, og som til dato har vist sig som et godt resultat da Ca. 60% af vort arbejde kommer ind på denne måde.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag