Belægning

Hvilken belægning skal man bruge?

Her fortæller vi lidt om de forskellige belægninger der mest bliver brugt :

Beton

Den meste brugte belægning pga. prisen. Plus er de er til at få til fornuftige penge, fås i mange forskellige varianter og farver. Minus er at de nemme bliver grimme og triste at se på efter nogle år og tåler ikke en tur af højtryksrenseren, samt salt om vinteren. Sørg altid for at få jeres sten fra en producent der laver belægningsstenene af gode råmaterialer, en del af dem har en flot glat overflade uden synlige sten, dette er ikke altid de bedste i holdbarheden, men flotte at se på, kan desværre begynde at smuldre med tiden. En sten med synlige sten i overfladen er ofte den mest holdbare i længden.

Granit/natursten

Plus er de holder år efter år den samme udseende som da de blev lagt, tåler en tur med højtryksrenseren hvis der skulle komme for meget skidt på dem, og har den “rigtige” natur tro udseende, får man bunden bygget godt og stabilt op har man en flot belægning der holder næsten evigt. Minus er prisen på stenene, og ofte dyrere at få lagt.​

Belægningsklinker

Den ultimative flotteste belægning der fås når man skal væk fra beton belægninger, matcher godt til murstenene i huset, og tåler højtryksrenseren, salt om vinteren er heller ikke et problem. Holder sig flotte, og i dag er kvaliteten på klinker helt i top så de ikke smuldrer som man så for en del år siden, en godt opbygget bund og man har belægning næsten evigt. Disse fås i dag i mange farver så ingen problem at få en farve der passer.

Fås i de gængse murstens str. men også i flise str. og langformat str. Minus er at de er lidt dyrere i indkøb som beton, men i de samlede år de holder længere bliver de i sidste ende billigere som beton der jo ofte bliver udskiftet når udseenet bliver for grimt, MEN husk snyd ikke med bundarbejdet, for det hjælper ikke med en sten der holder evigt hvis bunden er for dårlig opbygget.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag